10.11.2016 г., 0:58 ч.

Поетът пишещ за теб 

  Поезия » Свободен стих
379 0 0

Утре, когато се видим,
ще си купя кафе,
само за да попиташ

дали може да го пробваш.
Ще слушам музика на слушалките си,
само за да ме попиташ какво слушам.
И после ще си мисля

колко е хубаво

да се интересуваш от мен,
когато всъщност аз съм 
поетът пишещ за теб.

© Ally Angelova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??