8 oct 2016, 8:54

Поезията е тежко бреме 

  Poesía » De amor, Erótica, De humor, Del paisaje, Filosófica, Civil, Otra
888 0 1

Поезията е тежко бреме,

лунатик са мастилени окови!!

Но щом посее семе,

от любов – сам ще се отрови!

© Ерик Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??