11 ene 2011, 19:37

Погалена от твоите ръце 

  Poesía » De amor
993 0 6

Погалена от твоите ръце

 

Като неонов лъч до мен пламтиш,

привличаш ме и с нежност ме гориш,

превръщаш въздуха в безброй искри  

и като фойерверк душата ми трепти.

 

До теб съм, отразявам всички цветове 

и светя с кадифен нюанс до твоето лице,

и допирът разлиства влюбеното ми сърце,

като омайна роза, погалена от твоите ръце.

 

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??