Когато погледът ти срещне моя
и се предадеш,
аз зная ще съм само твоя,
сбъдни поне един мой копнеж.
Сънувам как целувам нежната ти кожа.
Сатенени завивки покрай мен.
Сънувам и за малко да заложа
сърцето си във твоя плен.
Как искам аз да те докосна,
усещам пак дъхът ти топъл.
Как искам твоята целувка смъртоносна,
и дори последния ти вопъл.
Насън те стискам силно, здраво,
във моите мънички ръце.
Насън те искам теб, и отначало
да сграбчиш моето сърце.
И виждам твоите очи красиви,
засичаме си погледите пак.
Ти няма да се предадеш, прости ми,
че повярвах на един глупак.
© Лора Тодорова Todos los derechos reservados