26.07.2018 г., 20:38 ч.

Поглед 

  Поезия » Любовна
837 2 3

Когато погледът ти срещне моя

и се предадеш,

аз зная ще съм само твоя,

сбъдни поне един мой копнеж.

 

Сънувам как целувам нежната ти кожа.

Сатенени завивки покрай мен.

Сънувам и за малко да заложа

сърцето си във твоя плен.

 

Как искам аз да те докосна,

усещам пак дъхът ти топъл.

Как искам твоята целувка смъртоносна,

и дори последния ти вопъл.

 

Насън те стискам силно, здраво,

във моите мънички ръце.

Насън те искам теб, и отначало

да сграбчиш моето сърце.

 

И виждам твоите очи красиви,

засичаме си погледите пак.

Ти няма да се предадеш, прости ми,

че повярвах на един глупак.

© Лора Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??