17 nov 2010, 11:59

Поглед острани 

  Poesía » Versos blancos
529 0 5

                                            Поглед отстрани... 

 

Бяла розова пъпка,

изпепелена от самота.

Беше нежност и тръпка,

а днес - пустота...

© Славяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??