17.11.2010 г., 11:59 ч.

Поглед острани 

  Поезия » Бели стихове
528 0 5

                                            Поглед отстрани... 

 

Бяла розова пъпка,

изпепелена от самота.

Беше нежност и тръпка,

а днес - пустота...

© Славяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??