18 ene 2024, 16:55

Поглед в бъдещето 

  Poesía » Parodias
225 1 0

Поглед в бъдещето

 

Простотия, простотия,

българската орисия!

От предателства на наши

днес начело са апаши!

 

Със История сме славна,

но това било отдавна!

Лижат днес продажни твари

задниците на кравари!

 

И продават Род, Родина,

само в джоба им да има!

Лицемери, нагаждачи,

майстори дупелизачи,

 

родните си майки те

ще продадат да са добре!

Ала ден ще дойде, зная

в който ще им дойде края!

 

Бог тогава ще реши

кой и колко ще плати!

И тогава ще е краят!

Нека всички да го знаят!

 

15.01.2024 г.

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??