Поглед в бъдещето
Простотия, простотия,
българската орисия!
От предателства на наши
днес начело са апаши!
Със История сме славна,
но това било отдавна!
Лижат днес продажни твари
задниците на кравари!
И продават Род, Родина,
само в джоба им да има!
Лицемери, нагаждачи,
майстори дупелизачи,
родните си майки те
ще продадат да са добре!
Ала ден ще дойде, зная
в който ще им дойде края!
Бог тогава ще реши
кой и колко ще плати!
И тогава ще е краят!
Нека всички да го знаят!
15.01.2024 г.
© Георги Иванов All rights reserved.