18 feb 2007, 9:17

Погледах очите ти 

  Poesía
767 0 6
Погледах очите ти.
Погалих ги.
Има времена, в които очите са безцветни.
Погледах очите ти и
ги погалих.
Залязва слънцето.
Утрето спи.
Поглеждам очите ти и …
ги галя.
Рано ще стана.
Ще те погледна отново.
Не ми се заспива,
защото
очите ти галят…
Не ми се заспива,
защото…
Погледах очите ти, но…
беше за кратко -
не ми стига...

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??