Погледни ме, както ти го правиш,
само ти така умееш и го знаеш.
Моята душа с един-единствен поглед
как да я накараш по тебе да мечтае.
Усмихни ми се, както ти го правиш,
само ти така умееш и го знаеш.
Моя свят с една-единствена усмивка
как да завладееш и да го омаеш.
Докосни ме, както ти го правиш,
само ти така умееш и го знаеш.
Моето тяло с едно-единствено докосване
как да го отпуснеш и да обладаеш.
Обичай ме, както ти го правиш,
само ти така умееш и го знаеш.
Моето сърце с едно-единствено докосване
как да трепне и все повече да те желае.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Todos los derechos reservados