Mar 28, 2013, 9:18 AM

Погледни ме, както ти го правиш... 

  Poetry » Love
653 0 0

Погледни ме, както ти го правиш,

само ти така умееш и го знаеш.

Моята душа с един-единствен поглед

как да я накараш по тебе да  мечтае.

 

Усмихни ми се, както ти го правиш,

само ти така умееш и го знаеш.

Моя свят с една-единствена усмивка

как да завладееш и да го омаеш.

 

Докосни ме, както ти го правиш,

само ти така умееш и го знаеш.

Моето тяло с едно-единствено докосване

как да го отпуснеш и да обладаеш.

 

Обичай ме, както ти го правиш,

само ти така умееш и го знаеш.

Моето сърце с едно-единствено докосване

как да трепне и все повече да те желае.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??