28 мар. 2013 г., 09:18

Погледни ме, както ти го правиш... 

  Поэзия » Любовная
630 0 0

Погледни ме, както ти го правиш,

само ти така умееш и го знаеш.

Моята душа с един-единствен поглед

как да я накараш по тебе да  мечтае.

 

Усмихни ми се, както ти го правиш,

само ти така умееш и го знаеш.

Моя свят с една-единствена усмивка

как да завладееш и да го омаеш.

 

Докосни ме, както ти го правиш,

само ти така умееш и го знаеш.

Моето тяло с едно-единствено докосване

как да го отпуснеш и да обладаеш.

 

Обичай ме, както ти го правиш,

само ти така умееш и го знаеш.

Моето сърце с едно-единствено докосване

как да трепне и все повече да те желае.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??