25 feb 2010, 12:28

Погледни ме сега 

  Poesía » De amor
600 0 0


Всичко, от което имам нужда,
си ти, любима моя,
единствено ти можеш да спреш моя дъх,
но погледни ме сега.

Погледни ме сега...

Аз плача за твоята любов,
погледни ме сега как умирам
за една твоя усмивка,
моля те, не ме отблъсквай.

Моята самота е безкрайна,
но в мислите си
аз целувам нейните очи
и моята болка отива надалеч.

© Илия Кузев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??