Feb 25, 2010, 12:28 PM

Погледни ме сега 

  Poetry » Love
598 0 0


Всичко, от което имам нужда,
си ти, любима моя,
единствено ти можеш да спреш моя дъх,
но погледни ме сега.

Погледни ме сега...

Аз плача за твоята любов,
погледни ме сега как умирам
за една твоя усмивка,
моля те, не ме отблъсквай.

Моята самота е безкрайна,
но в мислите си
аз целувам нейните очи
и моята болка отива надалеч.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??