22 may 2010, 2:49

Погледни очите си без страх 

  Poesía » De amor
613 0 1

Безпомощно дете,

безопитна младост,

озаряващо слънце - живот!

 

Време няма,

почивка не стига,

на чай отново ще те срещна аз!

 

Влакове пътуват,

самолетите летят,

ако така позволим

годините да си отидат,

в безпомощност и безопит

остарява си човек!

Безкомпромисен живот -

може ли така?

Погледни очите си без страх,

с години затворен си в кръг!

Позволи на времето да стори

туй, що душата иска!

Макар без опит,

пак да бъдем двама

в подходящо време,

на място точно,

слънцето да ни озари

за нов живот.

© Елис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Предразположи го с добротата,свободата и вълшебството на чувствата ти към него...и ше полетите с удоволствие да се отдадете на сърцебиене,топлина издаваща усещанията емоционални по-кожата,мислите чисти и думите ухаещи на истини с очаквания за взаимност съвършенна ,идеална,мечтана!!!
Propuestas
: ??:??