7 dic 2008, 8:47

Поглъщай ме със поглед влюбен... 

  Poesía » De amor
1459 0 45

Поглъщай ме със поглед влюбен -

болезнен и неустоим.

Докоснеш ли ме, ще избухна...

И двамата ще изгорим.

 

Изпивай ме със жадни устни -

по мъжки властен и раним.

Целунеш ли ме, ще разцъфна...

И двамата ще се родим.

 

Белязвай ме със обич трудна -

жената в мене още спи...

Събудиш ли я, ще е чудо.

И двамата ще полетим...

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??