27 abr 2010, 15:22

Погреби дълбоко в твоето сърце 

  Poesía » De amor
670 0 3

Нека бъда изгубен завинаги за света
и да не видя никога слънчевите лъчи,
нека, ако трябва, умра за твойта красота,
но само да видя отново твойте очи.

Всичко, за което съм мечтал
си ти, любов моя, единствено ти,
колко дни и нощи съм те чакал
да сбъднеш мойте мечти.

Ела при мене със тихи стъпки,
прегърни ме с двете си ръце,
кажи ми колко много ме обичаш
и ме погреби дълбоко в твоето сърце!

© Илия Кузев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??