Apr 27, 2010, 3:22 PM

Погреби дълбоко в твоето сърце 

  Poetry » Love
661 0 3

Нека бъда изгубен завинаги за света
и да не видя никога слънчевите лъчи,
нека, ако трябва, умра за твойта красота,
но само да видя отново твойте очи.

Всичко, за което съм мечтал
си ти, любов моя, единствено ти,
колко дни и нощи съм те чакал
да сбъднеш мойте мечти.

Ела при мене със тихи стъпки,
прегърни ме с двете си ръце,
кажи ми колко много ме обичаш
и ме погреби дълбоко в твоето сърце!

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??