17 jun 2009, 23:34

Погубиха... 

  Poesía » De amor
735 0 11



Погубиха една любов.
Съскат змии. В гробна тишина.
Камък като тежък стон -
безвъзвратно време. Без вина.

Погубиха една любов.
Невидимо на кръст ще ги разпъва.
Отиде си. Най-жаркият сезон.
Тленен огън. Във сълза покълва.

Погубиха една любов.
И не винаги се случват чудеса,
когато във един живот
наивно се обичат две сърца.


© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??