17 июн. 2009 г., 23:34

Погубиха... 

  Поэзия » Любовная
739 0 11



Погубиха една любов.
Съскат змии. В гробна тишина.
Камък като тежък стон -
безвъзвратно време. Без вина.

Погубиха една любов.
Невидимо на кръст ще ги разпъва.
Отиде си. Най-жаркият сезон.
Тленен огън. Във сълза покълва.

Погубиха една любов.
И не винаги се случват чудеса,
когато във един живот
наивно се обичат две сърца.


© Любослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??