5 may 2010, 14:23

Поход 

  Poesía
615 0 5

Ветровете, нагостили ме от Поатие

след битка със страшните араби,

събрали смелостта си в женско сърце,

ще им разкажа- кой ще ме превари!?

Бронята на кръстоносец аз надянох

и блъскам си главата в стена от неверници,

на фантоми и легенди направо се наядох...

на макиавелисти, либерали , "коперници"

И не ме е страх, че ще си окървява ръцете!
Нали Живот се казваш заради това!

По мъжки да се бия - ще си скрия лицето.

Ще съжаляваш, че родил си ме Жена!!!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??