Не ме гледай с такава омраза.
Не проклинай тази моя любов.
Не искай от мене отплата,
сякаш отнела съм твоя живот.
Той поиска с мен да остане.
Аз отпращах го неведнъж.
Исках теб вместо мен да желае,
с това залъгвах се неведнъж.
А бяхме толкова близки приятелки!
С теб споделях радост и тъга.
Защо поиска моето щастие?
От най-близки - да сме врагове сега.
Стига! Направих каквото поиска.
Не разбираш ли, сляп е за теб?
Не мога вече да лъжа сърцето си.
И аз искам да съм обичана!
И аз съм човек!
© Ваня Атанасова - Панова Todos los derechos reservados