27 апр. 2011 г., 22:34

Поиска моето щастие 

  Поэзия » Любовная
978 0 2

Не ме гледай с такава омраза.

Не проклинай тази моя любов.

Не искай от мене отплата,

сякаш отнела съм твоя живот.

 

Той поиска с мен да остане.

Аз отпращах го неведнъж.

Исках теб вместо мен да желае,

с това залъгвах се неведнъж.

 

А бяхме толкова близки приятелки!

С теб споделях радост и тъга.

Защо поиска моето щастие?

От най-близки - да сме врагове сега.

 

Стига! Направих каквото поиска.

Не разбираш ли, сляп е за теб?

Не мога вече да лъжа сърцето си.

И аз искам да съм обичана!

И аз съм човек!

 

 

© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??