Ела и ме докосни,
ела и с мене полети.
Ела и ме стопли,
моите сънища в реалност превърни...
ела и мойта жажда утоли.
В дните светли, топли,
в нощите тъмни и студени,
мрачни като мен,
ела - свети за мен.
В сънищата ми, в страстта,
по дланите, в копнежите на птица,
в нощта, в разходката
на тайна жрица.
Търся любовта ти,
стъмнени очи ме заблуждават
и любов ми обещават,
но аз търся любовта Ти,
без очи, които да ме заблуждават,
не искам любов те да ми обещават.
© Кристина Христова Todos los derechos reservados