Apr 23, 2013, 9:01 PM

Пожарът в мен 

  Poetry » Love
538 0 0

Ела и ме докосни,

ела и с мене полети.

Ела и ме стопли,

моите сънища в реалност превърни...

ела и мойта жажда утоли.

 

В дните светли, топли,

в нощите тъмни и студени,

мрачни като мен,

ела - свети за мен.

 

В сънищата ми, в страстта,

по дланите, в копнежите на птица,

в нощта, в разходката

на тайна жрица.

 

Търся любовта ти,

стъмнени очи ме заблуждават

и любов ми обещават,

но аз търся любовта Ти,

без очи, които да ме заблуждават,

не искам любов те да ми обещават.

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??