27 abr 2010, 14:46

Пожелай ме 

  Poesía » De amor
733 0 1

                    Пожелай ме... даже и в съня си!

                    Изгори ме и стопли  с дъха си!

                    Докосни ме с устни зажадняли

                   за целувки сладки, тъй желани!

                                  Прегърни ме трепетно и нежно...

                                  Целуни ме... с жар опияни ме!

                                  Запали в мен кладата от страсти...

                                  Утоли в мен жаждата за ласки!

                     Пожелай ме... даже и в съня си!

                     Изгори ме и стопли с дъха си!

                     Докосни ме с устни зажадняли

                    за целувки сладки, тъй желани!

                                    Приласкай ме с две ръце любящи...

                                    Погледни ме със очи искрящи!

                                    Поведи ме - глас, душа и тяло...

                                    Да се слеем с теб в едно цяло!

© Ася Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??