24 dic 2007, 18:50

Пожелание в Бъдни вечер 

  Poesía » Otra
18728 1 39

 

 

                                                На трапезата нареждам

                    благ ошаф за всички,

                    седем постни ястия

                    и топла питка със паричка.

 

                    Върху питката свещичка,

                    прикаждам и се моля:

                    Нека в Коледната нощ,

                    бъде Божията воля!

 

                    За мен, за теб, за всички

                    много здраве и живот,

                    за дечицата късметче

                    и разбира се... любов.

 

                    И нека чудо ни споходи,

                    да блесне пак в нощта

                    на всекиго в душата

                    светла Коледна звезда!

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??