26 ene 2014, 23:02

Пожелание за рожден ден 

  Poesía » Otra
721 0 3

Днес моето слънчево дете Катя навършва 20 години и това е нейният подарък.

Бъди красива като роза,
нежна като морски бриз.
Бъди сияние за своя любим.
Бъди обичана, желана.
Бъди усмихната, лъчезарна.
Любов в сърцето ти да живее.
Щастие в очите ти да блести.
Пред неволите глава не скланяй,
а високо я вдигни
и смело напред продължи.

denisima - 26.01.2014 г.


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??