1 ene 2009, 16:21

Пожелания! 

  Poesía » Otra
908 0 2
Нека от днес да бъдем по-добри,
в душите щедрост да се зароди.
Щастието в очите да блести,
в живота ни да греят хиляди звезди!

Нека помагаме на хора, изпаднали в беда,
и с любов да изпълним нашите сърца!
Усмивка на страдащия да дарим
и като слънце живота му да озарим!

При отчаянието да вдъхнем надежда
и да върнем вярата човешка!
На тъжния да подарим радост,
а на стария - духовна младост!

Нека Земята стане място по-добро
и всички да сме заедно, като едно!
Обичайте, мечтайте и любете,
живи и здрави дълго бъдете!



Желая на всички само положителни емоции и много късмет през 2009 година!

© Вес Жи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Честита Нова година и честит имен ден!
    Да си жива, здрава, весела, честита!
    Нека всички твои пожелания се сбъднат!
  • Честит Имен Ден, Веси!
    Бог да бди над теб!
Propuestas
: ??:??