30 sept 2021, 6:20

Пожелавам си 

  Poesía » De amor
758 0 2

Пожелавам си вяра и дух и мечти
Воля да бъда наивно свободен
Място далечно където си ти
Далеч от живота престорен
Пожелавам си мисъл и нещо на ум
Милион гигабайта в секунда
Благоденствие вътре ,мъничко шум
Че е нищо живота само няколко рунда
И да бъдем със теб невъзможно добри
Приятели вечно да бъдем
Ръка за ръка през горчивите дни
На света смъртно черен, осъден
И накрая съвсем във последния миг
Ти да бъдеш до мен да приемеш
Да тръгна нагоре тихо без вик
И душата ми в твоята да вземеш...

© П.Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??