13 jul 2007, 21:02

Пожелавам те 

  Poesía
1466 0 19

Пожелавам те

Пожелавам те... целият

със затворени устни

и копнея те с пламнала жар,

аз сънувам те... нощем

и изричам те сутрин...

ти си молитвата

в моята длан,

гълъб си,

сутрин те пускам

да летиш

като песен,

а вечер...

си същият:

топъл вятър

от обичта ми понесен,

тъй вечен си

и навсякъде...

с мене

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??