Пожелавам ти...
Господ по пътя ти житейски нека да те пази,
вярата ти никой да не успее да прегази.
Достоен човек докрай се съхрани,
радост в душата сам си вдъхни.
Усмивка нека грее на лицето ти,
любов да има във сърцето ти.
И нека утрешният ден
от мечтите ти бъде окрилен.
© Ц Todos los derechos reservados