21.05.2010 г., 23:12 ч.

Пожелавам ти... 

  Поезия » Философска
625 0 0

Пожелавам ти...

Пожелавам ти...

Господ по пътя ти житейски нека да те пази,
вярата ти никой да не успее да прегази.

Достоен човек докрай се съхрани,
радост в душата сам си вдъхни.

Усмивка нека грее на лицето ти,
любов да има във сърцето ти.

И нека утрешният ден
от мечтите ти бъде окрилен.

© Ц Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??