24 dic 2007, 21:33

Покажете се на света 

  Poesía
472 0 7
Не се страхувайте от болката,
изпитал я е всеки,
не бойте се, във нея всички си приличаме,
във нея сме човеци!
Не се срамувайте вий от сълзите си,
не се отказвайте и от мечтите си,
нека... поплачете си,
но ако не във друг, повярвайте във себе си!
Не плувайте, не бързайте,
защото ще се уморите,
в морето на живота си се отпуснете,
насладете се на всеки миг и го пазете!
Вярвайте във чудеса,
обичайте и не пестете любовта!
Не крийте свойте чувства,
борете се,
без страх се покажете на света!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??