67.
С целувки искам тялото ти да покрия,
до дъно да изпия твойте устни страстни,
като лиана дива, аз по теб да се увия
и да се впуснем в забавления прекрасни.
Лицето ти красиво до безкрай да галя
с ръце, потръпващи от страст и жар.
В очите ти дълбоки пламък да запаля,
на пепел аз да стана в тоз пожар.
Във кожата ти пепелта да втрия,
та неразделни да сме ден и нощ,
със нея като с мантия да те обвия,
за да те пази тя от всеки поглед лош.
Това са мойте чувства, тъй необуздани,
що във душата ми се вихрят като урагани.
17.09.2010 г.
© Миро Todos los derechos reservados