15.01.2011 г., 17:00 ч.

Покана за Любов 

  Поезия » Еротична
1221 0 2

67.

 

 

С целувки искам тялото ти да покрия,

до дъно да изпия твойте устни страстни,

като лиана дива, аз по теб да се увия

и да се впуснем в забавления прекрасни.

Лицето ти красиво до безкрай да галя

с ръце, потръпващи от страст и жар.

В очите ти дълбоки пламък да запаля, 

на пепел аз да стана в тоз пожар.

Във кожата ти пепелта да втрия,

та неразделни да сме ден и нощ,

със нея като с мантия да те обвия, 

за да те пази тя от всеки поглед лош.

 

Това са мойте чувства, тъй необуздани,

що във душата ми се вихрят като урагани.

 

17.09.2010 г.

 

© Миро Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??