5 mar 2007, 9:25

Покана за танц. 

  Poesía
498 0 0
 В ума ти се лутат мисли тревожни,
преследват те даже в съня.
Не можеш избяга - хващай ти молива,
без страх сподели със света!

Имаш какво да предложиш на хората -
не бягай! Не се крий от тях!
Дори да се скапваш, бори се с умората -
разказвай за обич и смях!

Недей да заключваш думите в себе си,
те като птици са - искат простор.
Веднага отваряй тефтера си!
Покана за танц е Живота!

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??