18 jul 2013, 22:19

Покаяние 

  Poesía » Otra
601 0 0

Сподавен стон. Преглътната сълза.

Изстрадана молитва за прощение.

Виновност. Срам. Наведена глава

в очакване на страшно обвинение.

 

Минута... две. Пресъхнала уста

в безмълвие прошепва греховете.

Безсилие. Раздираща вина.

И лъч надежда стапящ ледовете.

 

Внезапен полъх. Нежност. Светлина.

Сърдечен вик в момент на опрощение.

Отнет товар. Ефирност. Топлина.

Разтърсващ миг. Небесно просветление. 

© Ивелина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??