5 feb 2007, 20:24

Покой 

  Poesía
443 0 3

Възкресение на Душата

Във Всемира витае тя

Музика омайва я

Аромат на свещи я унася

Тъмнина от светлината им разсечена

Атмосфера като в сън

Не съм в реалността

Не съм и в съня

Аз съм просто в покой

Необятен покой ...

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??