Възкресение на Душата
Във Всемира витае тя
Музика омайва я
Аромат на свещи я унася
Тъмнина от светлината им разсечена
Атмосфера като в сън
Не съм в реалността
Не съм и в съня
Аз съм просто в покой
Необятен покой ...
© София Русева Все права защищены