9 jun 2016, 18:17

Покорена 

  Poesía » De amor
301 0 0

Дъх не ми оставяш, Спри!

А уж съм силна, знаеща и мъдра...

Не съм на себе си откакто Ти

Искра запали и в огън я превърна...

Ела, от мене всичко си вземи

Лудост е, но няма да си тръгна!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??