8 jun 2008, 10:14

Полет 

  Poesía » De amor
648 0 2
Птицата лети към любовта,
пълна с радост е душата,
лети със полет на любов
и носи се из небесата.

Искам аз да я последвам,
да усетя любовта,
която тъй внезапно
спасява нечия душа.

Изцелителко! Къде си?
Ела със полета на любовта.
Ела, кацни ти във сърцето ми
и живей завинаги там.

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??