Jun 8, 2008, 10:14 AM

Полет 

  Poetry » Love
655 0 2
Птицата лети към любовта,
пълна с радост е душата,
лети със полет на любов
и носи се из небесата.

Искам аз да я последвам,
да усетя любовта,
която тъй внезапно
спасява нечия душа.

Изцелителко! Къде си?
Ела със полета на любовта.
Ела, кацни ти във сърцето ми
и живей завинаги там.

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??