13 ago 2007, 8:55

ПОЛЕТ 

  Poesía
422 0 7
Ако аз съм полетяла птица,
ще ти смъкна пареща звездица.
Ще те заведа на мир и тишина,
във моя пейзаж ще те потопя.
Обещавам ти романтика на теб,
моята омайница!

Ако аз съм полетяла птица,
ще ти смъкна и угаснала звездица.
Ще те заведа при нея, натъжен,
от своя огън ще ти дам да вземеш.
Да й вдъхнеш сила и живот с любов,
със мелодия вечна и полет нов!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??