5 abr 2018, 13:40

Полезен 

  Poesía
230 1 0

полезен да е
всеки - и ще е светът
с ЛЮБОВ извезан

 

.....................................

 

всеки полезен
да è - и светът ще е
с ОБИЧ извезан

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??