5.04.2018 г., 13:40 ч.

Полезен 

  Поезия
272 1 0

полезен да е
всеки - и ще е светът
с ЛЮБОВ извезан

 

.....................................

 

всеки полезен
да è - и светът ще е
с ОБИЧ извезан

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??