29 mar 2023, 21:30

Политически цирк 

  Poesía » De humor
236 0 1

Изборният ден наближава,

клоуните ще ни забавляват,

жонгльорите в таз държава

готвят се вече да управляват!

 

Социологическите ни агенции

ще дават прогнозни резултати

за политиците ни с претенции,

що ще лапат големите заплати.

 

И май пак няма да стане нищо,

скоро циркът ще се повтори,

докато държавата ни се разнищи

от амбиция да не е Бойко втори!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • 1934-39 няма партии, златен лев, но това са си истории на Историята Служебното правителство се справя добре.
Propuestas
: ??:??