7 ago 2019, 23:45

Политици, не посягайте на свиневъдството! 

  Poesía » Civil
413 0 1

Бедни и отрудени са тези стопани,

сега дори и поминък не им остана.

Кой иска свиневъдството родно да затрие?
Господа политици, в кочината сте и вие!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??