7 авг. 2019 г., 23:45

Политици, не посягайте на свиневъдството! 

  Поэзия » Гражданская
415 0 1

Бедни и отрудени са тези стопани,

сега дори и поминък не им остана.

Кой иска свиневъдството родно да затрие?
Господа политици, в кочината сте и вие!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??